1e dag. Zaterdag 7 september

We hebben besloten niet op vrijdagavond naar de boot te gaan maar zaterdagmorgen. We zijn erg moe van alles  werk en familie zaken, we hebben tenslotte een week vakantie.
Dus zaterdagmorgen opgestaan spullen ingepakt in de auto gestopt en omstreeks half elf richting boot gegaan. In Zuidhorn nog even boodschappen gedaan bij de Aldi toen door naar de boot.
Eenmaal aangekomen de boodschappen kleren en kat weg gestouwd even voor 1uur trossen los richting sluis. Tussen door nog een telefoontje van de thuiszorg die ging over Tante Martha die niet zo best is en veel aandacht en zorg geeft voor  Lida.
Het was vrijwel windstil af en toe gesputter van de regen. Eenmaal in Dokkum kwamen we in een feest gedruis. Alles was aanwezig wat met de reddingsdiensten te maken heeft de KNRM de Marine een reddingshelikopter etc.. Onderweg kwamen we vele mensen tegen op zogenaamde surfplanken die aan het peddelen waren het leek op een wedstrijd.


Vlot  door het mooie plaatsje Birdaard met de pel en zaagmolen. Omstreeks half zes legden we aan in Leeuwarden in de prinsentuin. Bij een stukje gras kon JJ ook even de wal op en grasduinen.


Daarna een hapje gegeten en Lida met J.J. aan de wandel en toen viel de avond.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten