vakantie 2015 werd een van ontmoetingen

Deze vakantie stond in het teken van ontmoetingen. Afgesproken maar ook spontaan. Bob en Willy de huidige eigenaren van mijn vorige boot kwamen wij spontaan als eerste tegen en hebben een tijdje gezamenlijk opgevaren. Op de Oosterschelde ging ieder weer zijn weg. Mijn neef Klaas en zijn vrouw Lies kwamen we tegen in Herkingen niet afgesproken maar wel heel leuk en gezellig. In Hellevoetsluis hebben we Mieke en Henk opgezocht en hebben daar een hapje gegeten. In Amsterdam kwamen Wouter en Miranda, Kim en Ella ons opzoeken. Kim en Ella bleven nog een nachtje slapen. Stavoren kwamen Hugo en Danielle die zijn twee nachten wezen slapen en gevaren naar Leeuwarden. Ook weer een gezellige ontmoeting. Veel mensen gesproken met een Catalina maar ook veel zien varen.

Het weer; we hebben prima weer gehad veel gezeild weinig op de motor. Een keer het oliegoed aangetrokken. Af en toe een buitje. Een verregende dag maar toen waren we in Utrecht op Ella haar verjaardag.

Problemen; ja die hebben we gehad eerst het toilet ging stuk daarna zat de toevoerslang van de diesel naar de motor verstopt  en twee keer lucht op de filters. De zonnecellen hadden contact problemen en als laatste de  regelaar van de koeling  is defect.

Al met al hebben we een leuke vakantie gehad met redelijk tot goed weer.
Wouter met Ella

Lida Kim en Ella, Miranda
Ella met haar verjaardag paardje
Willem
Hugo en Danielle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten