JJ onze scheepskat

vrijdagavond in het water gevallen gevolg zware longonsteking nu aan de zuurstof voeding sonde hopenlijk stapt ons maatje binnenkort weer aan boord


Dinsdag 4 augustus had hij het zo zwaar, dat we al een begraafplaats hadden uitgezocht.  We zijn net bij JJ geweest, de sonde voeding doet hem goed. Hij heeft een grotere kooi en nu heeft hij ook een kattenbak en warempel heeft hij zelfstandig een plasje in gedaan. Af en toe draait hij zich om.  Toen het deurtje open ging kwam het kopje omhoog en genoot hij van ons aaien. De toestand is nog steeds kritiek maar onze hoop is groter geworden. Morgen mogen we meloen sap meenemen, daar is hij nl gek op.

vrijdag 7 augustus;
Het gaat steeds beter met JJ. al zijn het kleine stapjes zijn longen worden steeds schoner rochelend geluid is niet meer te horen volgens de arts dat betekend dat de longen bijna schoon zijn. Hij ademt ook rustiger.
Zijn favoriete fruit, meloen, daar wil hij nog niets van weten. Verder heeft hij een zeer slechte conditie. Na medisch onderzoek is bek af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten