weer een jaartje ouder

Op de 21e van deze maand(februari) ben ik 64 jaar geworden.

Oeps denk je dan het leven gaat wel snel.
Maar affin redelijk gezond dus gewoon doorgaan.


Gemaakt door Michiel zoon van Lida chef kok van restaurant Cosineros te Zuidlaren

werkplek versiert door collega's

Ik werk nu 42 jaar op het ziekenhuis en het valt mij op dat ik plannen hoor waarvan ik denk,  mnn die heb ik eerder gehoord maar dan nu in een ander jasje gestoken.

Verder word er dit najaar een nieuwe EPD geïnstalleerd en dat heeft het bestuur doen besluiten dat de vakantie's niet langer mogen duren dan drie week. Bij de vorige mislukte versie is er 5 miljoen verdampt. Dat willen ze dus niet weer. Dus is iedereen gehouden aan de drie week. Als er calamiteiten voordoen dan zijn de meesten collega's aan het werk. Van eind september mag niemand meer op vakantie dit geld tot de kerstdagen.

Daar gaan onze vakantie plannen om naar de Kanaaleilanden te gaan. Helaas, de drempel om eerder te stoppen met werken wordt al lager. Verder kraken mijn knieën en voel ik mijn rechter heup.
Maar ja wat wil je loop iedere dag op het ziekenhuis gemiddeld 10 kilometer dat al 42 jaar.....

Niet zo somber er komen mooie dagen zat om heerlijk te genieten heb vele vakantie uren staan dus ga ik die maar eens opnemen. Lange weekenden etc..

Wat de Enya aan gaat heb een nieuwe schroefas volvo seal besteld dus die eenmaal geïnstalleerd dan ff anti fouling in de was en dan hup in het water.

Ik ben druk met de nieuwe ankerlier te installeren. We gaan van ankerlijn over naar ketting.
Achter ketting ligt het stukken rustiger.

de oude verwijderde ankerlijn lier



frame voor de lier gemonteerd
de lier gemonteerd













Nu nog  elektrische aansluiten.