Waarom?

Waarom vraag ik mij de laatste tijd af.

Ik begin de wereld niet meer te begrijpen.

Boko Harem in Afrika, de Taliban in Afganistan en Pakistan, de IS in het Midden Oosten en hebben hun werk gebied uitgebreid naar nu onlangs in Parijs.

Ze vermoorden verkrachten onderdrukken ontvoeren onthoofden de mensheid als of het hun .....is.

Waarom, vraag ik dikwijls af, ga aan het werk doe leuke dingen etc. denk ik dan.

Of zijn met ons allen teveel,  irriteren we elkaar, ik begrijp het niet ik zoek naar een antwoord kan hem (nog) niet vinden.

We leven toch allemaal in 2015 er is zoveel moois op deze Aarde.

Niemand leeft meer in de middeleeuwen toch? Of...

U zult zeggen, maar  vroeger hadden we de Barder Meinhof groep, de Rote Armee fraction in Duitsland en  de IRA in Ierland maar dat waren lieverdjes vergeleken met de boven genoemde groepen.

Blijft dus Waarom......Waarom....


winter / voorjaar

Ik heb even op de weegschaal gestaan en (oeps) heb gezien dat al het lekkers oliebollen etc.. hebben hun werk gedaan. Tijd voor verandering in het eet patroon.
Heb de griep verwerkt Lida is nu aan de beurt.

Vandaag aan klussen geweest afsluiters van het toilet en wasbak opnieuw gemonteerd vocht afscheider voor de diesel opnieuw gemonteerd. Heb deze iets veranderd. Het glazen huis vervangen voor perspex dit materiaal is is minder gevoelig voor scheuren. Ook de aftapkraan kraan vervangen voor een ballofix. Geen geklieder meer.

Verder bleek bij aankomst de railingdraad aan stuurboord kant gebroken zijn.

Hieronder het resultaat van de nieuw console. Gemaakt van watervast multiplex ingesmeerd met polyesterhars en afgewerkt met twee componenten verf van de IJssel. Een mooi glimmend resultaat.



de nieuwe console is gereed voor montage