Zuidlaren 1-1-2014

Gelukkig nieuwjaar

en een 


Behouden vaart in 2014

Hartelijke groeten van  Willem en Lida



verhuizen dozen plakband paieren uitzoeken telefoneren etc...

De tante van Lida 85 jaar, de zus van haar moeder, werd zo slecht dat een kort durende opname nodig was. Ze woonde in Zuidlaren ging tijdelijk naar Beilen en sinds vorige week woont ze nu in Maartenshof te Groningen waar Lida haar moeder ook verblijft. De zussen zijn weer bij elkaar net als in Zuidlaren. He He...

Nou niks he he, regelen bellen uitzoeken drie tassen vol met papieren door zoeken zitten er nog waardevolle documenten bij. Van de drie volle tassen heb ik een klein mapje kunnen maken. Papieren die er toe doen. Belasting papieren bij elkaar gedaan etc.. Wel vervelend je zit in andermans papieren te snuffelen.

Verzekering bellen mailen opzeggen adres wijzigingen doorgeven. Woning opzeggen. Dat alleen al is een klus.

Mail aan de familie rond sturen wie heeft waar belang bij. Film hobby dozen vol hiervan dia's ook dozen vol hiervan. Nou de reacties waren .....Slecht twee mensen hebben gereageerd de rest zwijgt. De film's en de dia's gaan naar een ver familie lid.

Tante heeft geen kinderen dus heeft Lida haar altijd bijgestaan sinds zij alleen was, mantel verzorgster, heeft het met veel toewijding, plezier en met liefde gedaan. En het werd zeer gewaardeerd door haar tante. Zij beschouwde Lida dan ook als haar eigen dochter.

Vorige week haar spullen die een plaatsje konden krijgen verhuisd naar haar kamer in Maartenshof. We hebben de kamer voor zover mogelijk net zo ingericht als in Zuidlaren. Afgelopen vrijdag heeft Lida haar uit Beilen opgehaald en naar haar nieuwe kamer gebracht. Geweldig vond ze haar kamer en moest een traantje weg nemen. Prachtig vond ze het.

Af en toe en zeker de zondagen namen wij RUST. Even niet.......

Aan het regelen verhuizen etc. is vanavond een eind gekomen haar appartement wordt vanaf morgen leeg gehaald en bezemschoon opgeleverd. Nog wat kleine dingen regelen Essent etc.. en dan is het klaar.

Het is niet aan anderen uit te leggen hoeveel rompslomp dat met zich mee brengt maar we hebben het allebei met liefde gedaan. En dankbaar is tante zeker hiervoor.

Hopelijk knapt Lida haar moeder weer een beetje op wat die is op dit moment .......afwachten maar.
Zou jammer zijn dat nu juist zij weer bij elkaar zijn .......

Vandaar geen nieuws over de Enya op de website.