boot papieren/documenten weg?

We waren afgelopen weekend  op bezoek in Wemeldinge Zeeland bij de huidige eigenaren van mijn vorige boot Dormelie kreeg ik ineens de ingeving waar zijn de papieren/documenten van de Enya gebleven.


voorheen "Dormelie" nu het "t'Toetje"  terug in Zeeland

 Was er niet rustig op eenmaal weer thuis aan het zoeken gegaan. Ze zijn er heus wel zei Lida die raken en zijn niet weg. Toch het hele huis doorzocht maar nergens te vinden. Het werd al onrustiger in mij. Alles zit hierbij kadaster, verzekering, marifoon bediening certificaten, koopakte, btw verklaring etc.. De map kreeg in mijn verbeelding diverse kleuren en afmetingen. Nogmaals riep Lida die zijn niet weg!. Waarschijnlijk liggen ze gewoon op de boot. Maar zei ik; we hebben toch de gehele boot leeg gepakt? Ja dat was ook wel weer zo. Dus thuis weer aan het zoeken bladeren op plekken waar je zeker weet dat ze daar nooit kunnen liggen. Je weet het niet he!. Na vele keren zoeken gaf ik het op toch maar voor de zekerheid op de boot kijken.

Vandaag zaterdag 4 februari op naar de boot. Lida kon met haar nieuwe telelens prachtige plaatjes schieten.


kijkje in de jachthaven

Besneeuwde landschappen met de koeien in het lauwersmeer gebied.


kijkje buiten de haven

Eenmaal in het Lunegat en aanboord geklommen en ja hoor daar lagen de papieren keurig in het kastje.

Heb voor de zekerheid de papieren mee naar huis genomen en bij de andere mappen neergelegd. Ik was weer rustig. Pfffffffff.