40 jaar in dienst bij de overheid

Op 19 november 2011 was het zover. Ik was 40 jaar in dienst bij de overheid. Dan sta je even stil als je dit hoort. Tja je word ouder en kruip langzaam richting de zestig jaar. Maar goed een mijlpaal is het wel. Een goed moment om even terug te kijken waar ik al die tijd heb gezeten. 
Het begon op de scheikundig laboratorium van de Rijks Universiteit. Daar ben ik begonnen met mijn opleiding als instrumentmaker. Twee jaar duurde deze opleiding hierna moest ik opkomen voor mijn dienstplicht 16 maanden duurde dit. Gelegen in Havelte bij de 144e Atterlie bij de Bravo batterij. We schoten en later heb ik deze tanks onderhouden met de  M109  155mm houwitser.  Heb er een leuke tijd van gemaakt. Hierna drie maand Philips. Dat was kort Philips en Willem was geen gelukkige keuze.Was geen overheid. Hierna volgde en nog steeds AZG en nu UMCG. In al die jaren heb ik 9 direct leidinggevende versleten. 6 hoofd van diensten.

Om dit te vieren hebben we met al onze kinderen  eventueel met aanhang en kleinkinderen eerst gebowld en daarna gewokt in het NIE HAO restaurant.

van links naar rechts; Ik, Wouter Jolanda Miranda Sander Evy met op schoot haar broertje Caz Michiel Noa Thomas, achter staand Kim Hugo en Lida.

Een mooi familie plaatje en voor mij een prachtig cadeau.